Inredningsbutiken Mina rum och jag en dröm som blev till verklighet

Monica Lindberg har förverkligat sin dröm genom att öppna ”Mina rum och jag”, en charmig inredningsbutik och kafé i Föllinge. Här erbjuder hon ett brett utbud av inredningsdetaljer, damkläder och njutbara fikastunder i en mysig atmosfär. Med möjlighet att boka en möteslokal och en webbshop når hon både lokala och digitala kunder.

Monica Lindberg driver Mina rum och jag, en inredningsbutik och kafé i centrala Föllinge. Hon beskriver det själv som att hon förverkligat sin dröm, något hon inte själv trodde skulle bli verklighet innan tanken blev till handling.
Monica berättar att butiken för det mesta har bra ruljangs och att möjligheten att fika i denna mysiga miljö i Föllinge är uppskattad av många.
Inredningsbutiken säljer en hel del inredning i form av ljus, textilier och dekoration och förutom inredningsdetaljerna finns det även damkläder i olika färg och form anpassade efter säsong.
När Monica startade butiken var tanken att det skulle vara en inredningsbutik, men efterhand blev det ett större utbud av kläder, vilket är uppskattat av framförallt de kvinnliga kunderna.
I lokalen finns även ett kafé där enklare lunch samt kaffebröd finns till försäljning. Ett par bord med stolar finns utplacerade i ena delen av lokalen där gäster kan slå sig ner och dricka en kopp kaffe och koppla av.
Monica har även utökat utrymmet så att det går att boka en mindre mötes­lokal i anslutning till butiken. Möteslokalen kan bokas av den som till exempel önskar hålla ett möte eller en planeringsträff.
Det finns även en webbshop kopplad till verksamheten. I webbshopen går det att hitta butikens utbud och adressen till webbshopen är minarumochjag.se/webshop.
Butikens öppettider är tisdagar 11.00–16.00, onsdag–fredag 11.00–17.00 och lördagar 11.00–15.00.
Har du vägnarna förbi Föllinge är du varmt välkommen att besöka Mina rum och jag för att insupa den hemtrevliga atmosfären och botanisera i utbudet som butiken har att erbjuda.
Text och foto: Ulrika Ganning